Wie wij zijn

Just 4 Fun Tours is een stichting die voor 100% uit vrijwilligers bestaat. Tijdens onze vakanties hebben we maar één doel: “Er een geweldige week van maken”.  

De begeleiding van onze vakantieweken is bijna altijd  1:1. Er gaat een arts mee op onze reizen en in veel gevallen ook iemand met verpleegkundige achtergrond.

De meeste vrijwilligers zijn niet werkzaam in de zorg en 1000% gemotiveerd om er, met veel enthousiasme en energie een topweek van te maken.

Voor de begeleiding organiseren we ieder jaar een informatiedag waar onze werkwijze wordt toegelicht. De ondersteuningsbehoefte van de gasten wordt doorgesproken en bepaalde vaardigheden worden getraind, d.m.v. workshops.

Doordat wij een stichting zijn zonder winstoogmerk, gaan alle inkomsten naar de vakantieweek.

Met behulp van diverse sponsors en jarenlange ervaring, kunnen we een breed aanbod van uitdagende activiteiten aanbieden; voor ieder wat wils.

De meeste excursies en activiteiten tijdens de Frankrijkreizen en de vliegvakanties zijn inclusief!!

Het is jouw vakantie, jij bepaalt waaraan je mee wilt doen. Wij helpen graag om dingen mogelijk te maken en zoeken daarbij soms de grenzen op. Voorop staat natuurlijk jouw vakantieplezier!

De hoofdleiders van de reizen zijn:

Glamping Frankrijk

Frank Molenaar / Nico Molenaar / Huub de Vink

Stedentrip

Carla Zuurbier / Hugo Pronk / Huub de Vink

Frankrijk relax

Marie-Cecile Ruwiel / Machiel Kuiper / Merel van den Toorn

Canarische Eilanden

Dirk-Jan Loor / Carel Aartsen

Zwarte Cross

Hugo Pronk / Carla Zuurbier 

 

Copyright © Just 4 Fun Tours 2007-2019 - Alle rechten voorbehouden.